Hoeveel krijgt u?

Betaaldata pensioen

Ons pensioenfonds maakt uw pensioen elke maand over op de 23ste. Op die dag staat het bedrag op uw bankrekening. Valt de 23ste van een bepaalde maand in het weekeinde? Dan is de betaling op de vrijdag ervoor. Hieronder ziet u in een schema de precieze betaaldata van het hele jaar:

Betaaldata 2023

23 januari 21 april 21 juli 23 oktober
23 februari 23 mei 23 augustus 23 november
23 maart 23 juni 22 september 22 december

Rekeningnummer in het buitenland: kosten en uitbetaaldata

Heeft u een buitenlands rekeningnummer dan ontvangt u uw pensioen mogelijk iets later. Bij een rekeningnummer buiten Europa kunt u te maken krijgen met maandelijkse kosten. 

 

Rekeningnummer

Kosten

Betaaldata

Buiten Europa

Uw pensioen overmaken naar een rekeningnummer buiten de EU brengt kosten met zich mee. Het pensioenfonds betaalt hiervoor extra kosten. Daarnaast kan de buitenlandse bank extra kosten bij u in rekening brengen. Deze gaan van uw pensioen af. De hoogte van deze kosten verschillen per bank en per land. Het pensioenfonds heeft hier geen invloed op.

 

Wij maken de pensioenen elke 23e van de maand over. Valt deze dag in een weekend of op een feestdag, dan maken wij het over op de werkdag vóór de 23e. Omdat de betaling buiten Europa gaat, staat het geld niet dezelfde dag op uw rekening. Dit kan een paar dagen duren.

 

Binnen Europa

Geen kosten

Wij maken de pensioenen elke 23e van de maand over. Valt deze dag in een weekend of op een feestdag, dan maken wij het over op de werkdag vóór de 23e.