Nieuws

Gepensioneerd? Geef uw e-mailadres door!

Uw pensioenfonds wil u graag snel kunnen informeren over actuele ontwikkelingen rondom pensioen. Het gaat daarbij niet om persoonlijke pensioeninformatie. 

Belangrijk nieuws over pensioen
Ontvangt u pensioen van Pensioenfonds Smurfit Kappa? Geef uw e-mailadres aan ons door en u krijgt elk kwartaal een e-mail met het belangrijkste nieuws. Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte blijft. U toch ook? Het gaat hierbij om zogenaamde publieke informatie. Dat is informatie die voor iedereen beschikbaar is en geen inzicht geeft in uw eigen pensioen. Als wij geen e-mailadres van u hebben, dan ontvangt u deze informatie niet. Op deze manier gaat uw pensioenfonds u straks informeren over bijvoorbeeld de betaaldata van uw pensioen, de financiële positie van het fonds en het (verkort) jaarverslag.

Wat moet u doen?
Wilt u uw e-mailadres doorgeven? Ga naar de aanmeldpagina en vul uw gegevens in. Na uw aanmelding ontvangt u direct de allereerste e-mail, namelijk over het verkort jaarverslag, in uw mailbox. 

U hebt overigens later altijd nog de mogelijkheid om u voor deze e-mailberichten af te melden, namelijk via de knop ‘afmelden’, die onderaan elke e-mail staat.

Hebt u vragen?
Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.