Nieuws

Nieuwe administrateur van uw Flexioen-rekening(en)

Bent u in dienst bij Smurfit Kappa en ontvangt u een salaris boven € 41.997 euro? Dan bouwt u via Robeco Flexioen vermogen op voor uw pensioen in de beschikbare premieregeling. Per 1 januari 2020 verzorgt ABN AMRO Pension Services de administratie van uw Flexioen-rekening. Lees hier wat deze verandering voor u betekent.

Per half januari zet Robeco uw beleggingen over naar de administratie van ABN AMRO Pension Services. Dat betekent dat u voortaan op het portaal van ABN AMRO Pension Services uw portefeuille kunt bekijken, berichten kunt inzien en wijzigingen kunt doorvoeren, net als op het huidige portaal van Flexioen.

Wat u moet doen en wanneer u de nieuwe inloggegevens voor de website van ABN AMRO krijgt, hangt af van de manier waarop u binnen Flexioen belegt:

  • Hebt u gekozen voor ‘Volledig Beheer’? (uw pensioenfonds verzorgt de beleggingen)
    Dan hoeft u niets te doen. U ontvangt in januari nieuwe inloggegevens van ABN AMRO Pension Services. Uw beleggingen zet Robeco één-op- één over naar de nieuwe administratie. U ontvangt hierover meer informatie in de tweede helft van december.

  • Hebt u gekozen voor ‘Eigen Beheer’? (u kiest zelf uw beleggingen)
    Dan heeft u eind november een brief ontvangen met uitleg van de veranderingen en wat u moet doen om uw keuzes opnieuw vast te leggen. Ook ontvangt u de inloggegevens om op de nieuwe website in te loggen. Het kan zijn dat uw portefeuille door de omzetting (beperkt) moet worden aangepast.

Lees hier meer over de wijzigingen van uw Flexioen-rekening(en).

Hebt u vragen of wilt u meer weten over de verandering van administratie van Flexioen?

Stuur dan een mail naar pension.services@nl.abnamro.com. Belt u liever? Robeco is op werkdagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op 020-629 8810.

Hebt u vragen over uw pensioenregeling van Smurfit Kappa Pensioenfonds? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.